Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Recensies

 

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Verplichte veld

Nu lezen met plezier

Jan 17, 2014 door Judith

Onze dochter heeft altijd onder niveau gelezen. Moest op school met hulp moeders lezen kreeg altijd extra lees huiswerk op. Het lees niveau ging bijna niet vooruit. Nu ze hier voor bij Beeldig Talent begeleid wordt, gaat ze met sprongen voor uit. Wat hebben we dit kind toch aan gedaan om haar al die jaren tegen haar zin in extra te laten lezen. Fijn dat nu de oorzaak van het leesprobleem aan het licht is gekomen.


Jamara

Sep 09, 2013 door Peter

Super die Jamara rekenmethode. Mijn dochter rekent nu heel makkelijk uit haar hoofd.


klok

May 15, 2013 door Karin

Onze zoon van 11 kan nu jaren analoog en digitaal klok kijken. heeft te maken met ruimtelijk inzicht.


Fixatie Disparatie

Apr 10, 2013 door Nicole

Onze zoon is nu 14. Toen hij 6 was is vastgesteld dat zijn ruimtelijk inzicht ver beneden leeftijdsniveau lag. Hij weigerde ook alle activiteiten op dit gebied. Er bleek sprake te zijn van een fixatie disparatie. Na het oplossen hiervan is hij enorm vooruitgegaan bij wiskunde en vindt wiskunde zelfs leuk.


Onze zoon

Mar 30, 2013 door Marcel

Onze zoon is dankzij Jamara, Woordbeeldtrainer en het trainen van de ogen van eind groep 3 in 5 maanden weer terug op zijn niveau groep 6.


Beeldig Talent , USA 4.4 5.0 5 5 Onze dochter heeft altijd onder niveau gelezen. Moest op school met hulp moeders lezen kreeg altijd extra lees huiswerk op. Het lees niveau ging bijna niet vooruit. Nu ze hier voor