Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Wie is Beeldig Talent

Beeldig Talent is een praktijk voor nieuwe leerstrategieën. Ik help kinderen en volwassenen met leerproblemen. ‘Ik’ is Anja Janssen, getrouwd en moeder van drie bovengemiddeld intelligente kinderen, die desondanks vastliepen op school.

Daarop ben ik onderzoek gaan doen naar leerproblemen bij kinderen en nieuwe leerstrategieën, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is aangetoond. Toen ik deze leermethoden ging toepassen bij mijn eigen kinderen, wierp dit al snel zijn vruchten af.

Op Nederlandse basisscholen heeft maar liefst 1 op de 5 kinderen een leerprobleem en daardoor vaak ook een leerachterstand. Vaak wordt de achterstand geweten aan een benedengemiddelde intelligentie, terwijl dat meestal niet het geval is. Onacceptabel.

Daarom heb ik besloten als Beeldig Talent ook andere kinderen én volwassen met leerproblemen te gaan helpen. Beeldig Talent pakt leerproblemen bij de wortel aan en kijkt niet alleen naar de gevolgen, maar naar de onderliggende oorzaak van een leerprobleem. Een bewezen effectieve aanpak.

v-s-t-cnls-1sterv-s-t-cnls-2sterv-s-t-cnls-3sterlogospecialist